[email protected] +32 3 369 43 00
Facebook Talenco LinkedIn Talenco
« Naar overzicht

Interflon

Slim smeertechnisch onderhoud voor een optimale werking van installaties en assets Samen met Interflon, herdefinieert Talenco smeertechnisch onderhoud. Dankzij de producten van Interflon en de expertise van Talenco helpen we bedrijven om hun onderhoud te beperken en hun energiekosten en storingstijd te verminderen.

Sharing is caring

Facebook LinkedIn Share URL

Over Interflon

Interflon vervaardigt en verdeelt hoogwaardige, krachtige smeermiddelen, reinigers en dispenser kits die worden gebruikt bij het onderhoud van productie-installaties.

 

Optimaal smeertechnisch onderhoud

Industriële bedrijven nemen liever het zekere voor het onzekere. Dit zorgt ervoor dat er vaak teveel onderhoud gebeurt wat een enorm verlies aan tijd, kosten en producten met zich meebrengt. 

De producten van Interflon gecombineerd met de kennis van Talenco zorgen ervoor dat u precies op tijd onderhoud uitvoert. Interflon voorziet de middelen en Talenco brengt de installaties en hun noden in kaart. Dankzij onze werkwijze zal u voortaan enkel handelen op basis van werkorders die zijn afgestemd op de exacte noden van uw installaties. 

 

Onze werkwijze

  1. Opstellen van de functionele asset-hiërarchie;
  2. Bepalen van de kritikaliteit van elke asset;
  3. Bepalen van de CILT-onderhoudstaken per asset;
  4. Loggen van alle data de opnametool;
  5. Opstellen van het onderhoudsplan en dit uploaden naar het betrokken onderhoudssysteem.

Contacteer Interflon

Kenny De Meester
Project Engineer
[email protected]
+32 (0) 3 369 43 00

Andere Partners

Partner worden?