[email protected] +32 3 369 43 00
Facebook Talenco LinkedIn Talenco
« Naar overzicht

IFS Ultimo - Asset Management

Ontgrendel de kracht van asset management IFS Ultimo biedt een totaaloplossing omtrent Enterprise Asset Management, waarmee onze klanten hun processen optimaliseren, de productiviteit en veiligheid op locatie vergroten en de levensduur van assets verlengen. Met deze samenwerking bieden wij een snellere weg naar optimaal asset beheer.

Sharing is caring

Facebook LinkedIn Share URL

Over IFS Ultimo

IFS Ultimo is het nummer één flexibele Enterprise Asset Management Cloud platform van Europa. Ze zijn al tientallen jaren actief in de Belgische markt en helpen klanten als de VRT, Universitair Ziekenhuis Brussel, Recticel, Total Ertvelde en de stad Gent bij asset management.

 

Optimaal asset beheer

Industriële bedrijven hebben meer en meer behoefte aan een sterk en kwalitatief onderhoudsplan, maar vaak niet de tijd of kennis om dit te implementeren. Dankzij de samenwerking tussen IFS Ultimo & Talenco kunnen klanten zich focussen op hun kernactiviteiten.

Het asset managementsysteem van IFS Ultimo is de ultieme tool om het onderhoud te plannen en uit te voeren, zodat de levenscyclus van de productie-installaties optimaal wordt benut. IFS Ultimo biedt de software aan en Talenco beschikt over de technische kennis om dit systeem naadloos te laten aansluiten bij uw behoeftes als klant.

 

IFS Ultimo over Talenco

"De samenwerking met Talenco past perfect in onze groeivisie: Het vergroten van ons partnerkanaal met Europese partners die ervaring hebben in de markten waar wij actief zijn. De specifieke kennis van de industrie, waar Talenco over beschikt, zorgt voor nieuwe kansen voor Ultimo. Wij kijken er naar uit om de klanten van Talenco te helpen met asset management en hun maintenance strategie.” 

Download Whitepapers

Smart Maintenance

Contacteer IFS Ultimo - Asset Management

Alec Van de Velde
Project Engineer
[email protected]
+32 471 71 71 42

Andere Partners

Partner worden?