[email protected] +32 3 369 43 00
Facebook Talenco LinkedIn Talenco
« Naar overzicht

Werken bij Talenco: Groepsgevoel met oog voor het individu

Een hechte groep die streeft naar een gemeenschappelijk doel met oog voor individu. Dat is Talenco. Een bedrijf waarbij de persoon primeert en zowel groei als groep als individuele groei een centrale rol spelen.

Wat is ons gemeenschappelijk doel?

Talenco wil een toegevoegde waarde leveren aan de maatschappij via techniek en technologie. Hierbij richten we ons op groei voor onze mensen, voor de maatschappij, voor de industrie en voor ons als bedrijf. De wereld verandert voortdurend en daar willen we als bedrijf flexibel op inspelen. Door ons maximaal in te zetten op vlak van analyse, innovatie en transformatie creëren we niet enkel persoonlijke groei voor onze mensen en als bedrijf maar ook continuous improvement voor de industrie en de maatschappij.

Wat maakt ons een hechte groep? 

Samen bereik je meer. Daarom zorgen we er ook voor dat de aanspreekbaarheid groot is en de hiërarchische kloof klein. Iedereen is even waardevol als persoon en elke functie is van essentieel belang. We moedigen onze medewerkers dan ook aan om zelf met ideeën te komen en deze uit te werken binnen Talenco. Op deze manier heb je zelf een hand in hoe de organisatie verder groeit. En kan je je ambities ten volle uiten. 

Daarbij trachten we ook via de kleine dingen waardering te geven aan jou als medewerker en samenhorigheid te creëren: een maandelijkse afterwork, een familiedag, een verjaardagskaart in de brievenbus, een vermelding in onze nieuwsbrief etc. 

Hoe hebben we oog voor individualiteit? 

In een wereld waar alles zo efficiënt en zo snel mogelijk moet gebeuren, nemen we bij Talenco tijd voor jou als individu. Iedereen beschikt over zijn eigen talenten en competenties en heeft daarom ook nood aan een persoonlijk traject gericht op optimale groei en ontplooiing. Dit traject bepalen we samen met jou op een dynamische manier. Er kunnen steeds veranderingen plaatsvinden in iemand zijn leven, voorkeuren en interesses kunnen steeds verschuiven. Daarom stellen we ons ook hier graag flexibel in op en herbekijken we de trajecten met jou zodat deze steeds op maat zijn en jouw ambities ondersteunen.

Gepost op: 1/13/20

Sharing is caring

Facebook LinkedIn Share URL