[email protected] +32 3 369 43 00
Facebook Talenco LinkedIn Talenco
« Naar overzicht

Welcome to the family: Talenco door de ogen van twee ingenieurs

Bijna afgestudeerd en op zoek naar je eerste job? Talenco is een jong bedrijf met een sterke cultuur dat zich dag in dag uit inzet voor het creëren van oplossingen, digitaliseren van kennis en verdere ontwikkeling in de industrie. Dit doen we door te investeren in mensen, systemen en materialen met oog voor duurzaamheid. Ben jij benieuwd hoe het voelt om te werken voor Talenco? Wij lieten twee van onze ingenieurs aan het woord. Kevin Huguenay en Stijn Van de Mieroop zijn recht van de schoolbanken bij Talenco aan de slag gegaan en maken al twee jaar deel uit van onze familie.

Kevin Huguenay (25), Project Engineer: “Wanneer je voor Talenco werkt word je echt opgenomen in de groep en gewaardeerd voor wie je bent.”

“Waarom ik begonnen ben bij Talenco en ik er nog steeds voor kies? Omdat Talenco zoveel meer is dan een werkgever alleen. Wanneer je voor Talenco werkt word je echt opgenomen in de groep en gewaardeerd voor wie je bent. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Talenco. Ook na twee jaar in dienst te zijn voel ik me hier nog steeds thuis. Er wordt ook veel belang gehecht aan mijn persoonlijke groeitraject en rekening gehouden met waar ikzelf naartoe wil. Verder is het nog een relatief klein bedrijf dat een snel groeitempo kent en waar je nog echt een verschil kan maken. Kortom Talenco omvat een groep van gedreven mensen die allemaal graag vooruit willen en ik ben blij dat ik er deel van uitmaak.”

Stijn Van de Mieroop (27), Project Engineer: “Talenco voelt aan als een familie, niet zomaar een werkgever.”

“Als schoolverlater was het voor mij niet onmiddellijk duidelijk wat ik net wou. De mogelijkheid die Talenco bood om van alle disciplines en verschillende sectoren te kunnen proeven sprak mij daarom enorm aan.

Bij Talenco heb ik zo de kans gekregen om verschillende projecten te doorlopen voor verschillende klanten. Tevens heb ik de kans gehad om enkele opleidingen te volgen. Hierdoor ben ik zowel op professioneel als persoonlijk vlak enorm gegroeid en heb ik voor mezelf kunnen uitmaken in welke richting ik wil groeien.

Het gevoel dat ik vanaf dag één bij Talenco kreeg was dat ik niet zomaar een nummer was. Naar alle medewerkers van Talenco wordt geluisterd en er wordt rekening gehouden met ieders mening. Dit maakt van Talenco het warme nest dat het is, de reden dat Talenco niet aanvoelt als zomaar een werkgever, maar een familie. En dat maakt Talenco voor mij uniek.” 

Gepost op: 7/10/20

Sharing is caring

Facebook LinkedIn Share URL