[email protected] +32 3 369 43 00
Facebook Talenco LinkedIn Talenco
« Naar overzicht

Talenco zet veiligheid voorop

Onze operationeel leidinggevende voeren maandelijks een werkplekinspectie uit. Tijdens deze rondgang wordt niet alleen gekeken of alles op de werven in orde is, maar ook of er veilig en gezond gewerkt wordt. Het ideale instrument om onveilige situaties in een vroeg stadium op te sporen en door aangepaste maatregelen het risico op incidenten merkbaar te verkleinen. Deze inspecties zijn trouwens goede gelegenheden voor de leidinggevenden om met de medewerkers af te stemmen. De leidinggevenden vormen de verbinding tussen de directie van Talenco en de medewerkers zelf.

Boven op deze werkplekinspecties proberen onze preventieadviseurs Jarni en Jarrik ook elke maand langs te gaan bij al onze klanten en werknemers. Er wordt dan niet enkel gekeken naar de veiligheid, er wordt ook tijd vrijgemaakt om te praten met de klant. Een betere inschatting van de verwachtingen is immers bevorderlijk voor de samenwerking. Ook de werknemers van Talenco die op deze bedrijven werken worden tijdens deze bezoeken niet vergeten. Luisteren naar hun ideeën, vragen of bezorgdheden zorgt ervoor dat Talenco een beter beeld krijgen van wat er leeft bij hun mensen.

Hier zien we onze preventieadviseurs Jarni en Jarrik, onze eigen medewerkers Glenn en Carlos en een verantwoordelijke van Standic. Tijdens die bijeenkomsten trachten we gezamenlijk om de samenwerking tussen Talenco en Standic zo goed mogelijk te laten verlopen zodat er een win-win is voor beide bedrijven.

Gepost op: 9/29/22

Sharing is caring

Facebook LinkedIn Share URL