[email protected] +32 3 369 43 00
Facebook Talenco LinkedIn Talenco
« Naar overzicht

Talenco werd één van de finalisten van KMO van het jaar

Talenco werd in oktober genomineerd als één van de drie finalisten voor KMO van het Jaar van provincie Antwerpen door UNIZO.

Op basis van ons ingediende dossier werden we samen met Fietsen De Geus & Beneens bouw en interieur genomineerd tot finalist. Hiervoor werden we beoordeeld op verschillende domeinen zoals duurzaamheid, financiële indicatoren, innovatie, personeel en organisatiecultuur. 

Daarna kwam een jury bij elke finalist op bedrijfsbezoek en kregen we de kans om een bedrijfspitch te geven. Op basis hiervan werd de winnaar verkozen. Op 9 november vond de prijsuitreiking plaats. Helaas sleepten we de award niet in de wacht. Maar we zijn best fier op deze prestatie! We hopen met deze nominatie andere bedrijven te inspireren om hun ambities na te streven.

Gefeliciteerd aan Fietsen De Geus met de bekroning tot KMO van het jaar! Ook proficiat aan onze medefinalist Beneens bouw en interieur bouw & interieur en bedankt UNIZO Provincie Antwerpen voor de nominatie als finalist. 

Wij zijn enorm trots op onze geweldige collega’s & onze dochterondernemingen LanarkMercor & Talenco Technical Services! Zonder jullie hadden we de finaleplaats niet gehaald. Daarnaast zijn we dankbaar aan onze klanten en partners die dit mee mogelijk hebben gemaakt. 

Bekijk hier het filmpje van Talenco terug!

Gepost op: 11/10/22

Sharing is caring

Facebook LinkedIn Share URL