[email protected] +32 3 369 43 00
Facebook Talenco LinkedIn Talenco
« Naar overzicht

Partnership met Ultimo biedt Talenco’s industriële klanten toegang tot optimaal asset management

Talenco is vanaf heden officieel implementatiepartner van Ultimo. Met een combinatie van expertise, kennis, tools en systemen bieden wij een antwoord op industriële uitdagingen binnen Farmacie, Chemie, Energie en voeding. Ultimo biedt een totaaloplossing omtrent Enterprise Asset Management, waarmee klanten van Talenco hun processen kunnen optimaliseren, de productiviteit en veiligheid op locatie vergroten en de levensduur van hun assets verlengen. Met deze samenwerking biedt Talenco haar klanten een snellere weg naar optimaal asset beheer.

Ultimo is het nummer één flexibele Enterprise Asset Management Cloud platform van Europa. Ultimo is al tientallen jaren actief in de Belgische markt en helpt klanten als de VRT, Universitair Ziekenhuis Brussel, Recticel, Total Ertvelde en de stad Gent bij asset management. Talenco’s consultants hebben een uitgebreid Ultimo certificeringstraject doorlopen en zijn volledig uitgerust om klanten te adviseren en Ultimo te implementeren. 

David Cocquyt, Department Manager Reliability bij Talenco“Om onderhoudsactiviteiten uit te voeren merken we bij onze klanten een steeds grotere behoefte aan een goed en kwalitatief maintenanceplan. In het kader hiervan is een asset management systeem van Ultimo de ultieme tool om het onderhoud te plannen en uit te voeren, zodat de levenscyclus van de productie-installaties optimaal wordt benut. Een van de klanten die we al voorzien hebben van Ultimo is Standic. Zij hebben recent een nieuwe site gebouwd in Antwerpen en kozen voor Ultimo als software platform voor hun maintenance optimalisatie. Vervolgens is de software ook op hun sites in Nederland geïmplementeerd. Zij gaan nu veel effectiever om met hun onderhouds- en inspectiewerkzaamheden.  

Marcel Leeflang, Head of Channel Sales bij Ultimo, vult aan: “De samenwerking met Talenco past perfect in onze groeivisieHet vergroten van ons partnerkanaal met Europese partners die ervaring hebben in de markten waar wij actief zijn. De specifieke kennis van de industrie, waar Talenco over beschikt, zorgt voor nieuwe kansen voor Ultimo. Wij kijken er naar uit om de klanten van Talenco te helpen met asset management en hun maintenance strategie.”  

 
Over Ultimo  
Ultimo Software Solutions levert het nummer 1 EAM-cloudplatform ‘Ultimo’. De software wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 2000 klanten in Manufacturing, Healthcare, LogisticsInfrastructure en Utilities. Het biedt klanten in deze sectoren vele voordelen, zoals verhoogde uptime, het beheren van kosten, verhoogde levensduur van installaties, makkelijk voldoen aan wetten en regelgevingen en de zekerheid van een veilige werkomgeving. Ultimo biedt dit alles met een ongeëvenaarde ROI door snelle implementatietrajecten, naadloze integraties en selfservice-applicatiebeheer. Het bedrijf is opgericht in 1988 en heeft kantoren in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. 
www.ultimo.com  
 

Gepost op: 11/9/21

Sharing is caring

Facebook LinkedIn Share URL