[email protected] +32 3 369 43 00
Facebook Talenco LinkedIn Talenco
« Naar overzicht

Bekijk de bedrijfsvideo van onze vennootschap TTS

We namen recent een nieuwe video op in onze nieuwe constructiehal in de Innovatieve Stadshaven. Enorm trots op het resultaat!

Onze vennootschap Talenco Technical Services ontwerpt, bouwt & monteert installaties & producten op maat. Deze variëren van grote platformen tot kleine componenten die we implementeren in het productieproces van onze klanten.

Als onderdeel van de Talenco Groep biedt TTS totaalprojecten aan van engineering & productie tot commissioning & nazorg. Hierbij zijn we gespecialiseerd binnen de activiteiten piping, mechanical, electrical, instrumentation & automation.

De constructiehal van meer dan 2500 vierkante meter is uitgerust met de nodige machines waarin we voortdurend investeren om korte en lange termijn noden te borgen. Zo bieden wij een volledige ontzorging op vlak van constructies en aanpassingen aan productieprocessen en vormen wij een verlengstuk voor industriële bedrijven.

Onze werkplaats is gelegen in de innovatieve stadshaven. Op deze geografisch tactische locatie zijn we bereikbaar via zowel water- als wegtransport. Zo kunnen we zowel Belgische als buitenlandse bedrijven snel en efficiënt assisteren.

Bent u op zoek naar een partner voor uw constructies op maat? Contacteer ons dan via [email protected].

Gepost op: 6/1/22

Sharing is caring

Facebook LinkedIn Share URL