[email protected] +32 3 369 43 00
Facebook Talenco LinkedIn Talenco
« Naar overzicht

New Talenco COO: Maarten Van Staeyen

We zijn blij om Maarten Van Staeyen, corporate M&A advocaat van opleiding en ondernemer van nature, te verwelkomen in het team.

Maarten is sinds 1 oktober aan de slag als Chief Operating Officer en leidt de day-to-day operations op het hoofdkantoor in goede banen leiden. Concreet betekent dit dat Maarten verantwoordelijk is voor de interne keuken bestaande uit administratie, human resources en recruitment, boekhouding en facturatie, communicatie en planning en vanzelfsprekend het juridisch luik.

"De eerste 10 jaar van mijn loopbaan leerde ik het klappen van de zweep bij een internationaal advocaten-kantoor in de kantoren te Brussel en Hamburg. Na mijn benoeming bij hetzelfde kantoor als Salary Partner en Head of Corporate Services eind 2014, startte ik vanuit mijn woonkamer mijn eigen praktijk op. Begin 2015 sloeg ik de handen in elkaar met een oud-collega om een boetiekkantoor gespecialiseerd in Corporate, M&A en Tax uit te bouwen: Quorum te Antwerpen. Dat lukte wonderwel met een groei naar 20 mensen en een vermelding in de Legal 500 directory op minder dan 5 jaar tijd. Missie geslaagd en klaar voor de volgende uitdaging bij Talenco, een dynamisch groeibedrijf met veel potentieel dat investeert in innovatie en de ontwikkeling van zijn mensen.”

- Maarten Van Staeyen

“De bouwstenen van ons succes - onze mensen - die zijn er, de creativiteit en neus voor opportuniteiten die is er, en met Maarten aan boord kunnen we dit verder structuren en organiseren tot een geoliede machine die in staat is om onze ambitieuze doelstellingen te behalen.”

- Jens Hendrickx

Gepost op: 10/2/20

Sharing is caring

Facebook LinkedIn Share URL